miércoles, 20 de mayo de 2009

Organitzar el casament: 10 encerts

  1. 1. Amb temps: dedica-li més de 6 mesos a la planificació del casament. Si ho feu amb menys temps farà que esteu molt estressats. A més, no podreu fer comparacions de serveis i contractareu les primeres opcions.
  2. 2. Agenda nupcial: necessiteu una agenda o com a mínim un calendari per portar exclusivament els assumptes del casament: control de cites, pressupostos, etc.
  3. 3. Un dia: Reserva’t un dia a la setmana per poder resoldre els assumptes pendents del casament. La feina i els compromisos faran que no tinguis temps per planificar el teu casament.
  4. Delega: Amics i familiars poden ajudar-te amb alguns temes del casament. Així que demana’ls-hi ajuda.
  5. Parlar, parlar i parlar: comenta tots els detalls del teu casament i verifica que els deures que vas encarregar siguen correctes. Parlar serveix a més per tranquil·litzar-te i emocionar-te.
  6. Flexibilitat: No t’agrada el vestit de novio i a ell no li agrada el pastís que has escollit... cal aprendre a cedir i ser flexibles. El casament és una cosa de dos.
  7. Tots els detalls: abans de contractar un servei, deixa molt clar les teues idees, ofereix tots els detalls i descriu tot el que puguis del que realment desitges.
  8. Ves amb compte: Guarda tots els contractes, pressupostos i comprovants de pagament. Com més organitzada estigues menys probabilitats d’errors hi haurà.
  9. Verifica: Abans de seleccionar definitivament un servei compara diferents proveïdors i verifica la qualitat del servei que ofereixen.
  10. Recorda que totes les trucades que facis, visites, etc. valen la pena, gaudeix de la planificació del dia del teu casament.

No hay comentarios:

Publicar un comentario