jueves, 20 de agosto de 2009

Organitzar la boda desde casa

Internet ens ofereix un ampli ventall d’eines molt útils per organitzar el nostre casament. Algunes d’estes eines són:

Portals d’Internet: Per començar a conèixer els possibles proveïdors per el vostre casament és molt recomanable consultar els portals d’Internet com ara GuiaNupcial.com i CanalBoda.com. Amb estes eines podràs descobrir els possibles llocs on podreu celebrar el vostre casament, conèixer fotògrafs, tendes de moda nupcial, floristeries, detalls, etc. Tot el que pugues necessitar per celebrar el gran dia.

Televisions online: Vols vore les desfilades de les noves col·leccions de moda nupcial? Vols conèixer com són i que ofereixen els diferents proveïdors? Vols distreure’t un poquet amb vídeos divertits? Tot això i molts reportatges més ho podreu trobar a la web de CanalBoda.tv. Estic enganxada, ho reconec!!!

La teva pàgina: Tindre una pàgina web pròpia està de moda. Les webs novios.org i weddingspace.com ens ofereixen la possibilitat de tindre el bloc del casament d’una forma molt fàcil. Les estructures d’estes webs estan ja estructurades amb tot el que pugueu necessitar, per a que no us tingueu de preocupar de res.

Casa’t online: voleu celebrar el teu casament d’una forma original? Voleu casar-vos per Internet? en la web e-bodas.com podreu fer el simulacre del vostre casament d’una forma diferent.

Coneix tota la moda nupcial: La web modanupcial.com pot ser-vos molt útil per a aquells que estigueu buscant el vostre vestit de casament. Trobareu tota la informació que pugueu necessitar: on estan les botigues, veure les col·leccions dels diferents dissenyadors, etc.

No hay comentarios:

Publicar un comentario